Nyt etsitään
Suomen Parasta Pihaa 2023!

Ilmoittaudu oheisella lomakkeella

  Lisää kuvia pihastasi (maks. 2 mb / kuva)


  Jos on ongelmia ilmoittaumislomakkeen käytössä tai kuvien lisäämisessä, voit ilmoittautua kisaan myös postitse: Oma PIHA/pihakisa, PL 77, 00101 Helsinki tai sähköpostilla: toimitus@omapiha.info

  lossiJulkaisemme osallistujien hienoimpia pihakuvia ja kerromme pihan hoitoon liittyviä vinkkejä Facebook-sivuillamme. Tykkää siis Facebook-sivustamme ja anna oman pihasi kukoistaa!

  Kilpailun säännöt

  Ilmoittautuminen

  Ilmoittautumisaikaa on 20.5.2023 asti. Lähetä postitse tai sähköpostilla tai nettilomakkeella perustelut, miksi pidät omasta pihastasi, sekä 1–3 valokuvaa pihasta. Kuvien ei tarvitse olla tältä vuodelta eikä niiden tekninen laatu ole tärkeä. Liitä ilmoittautumiseen osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoite, jotta saamme sinuun yhteyden.
  Postiosoite: Oma PIHA, PL 77, 00101 Helsinki
  Sähköposti: toimitus(a)omapiha.info

  Arvosteluperusteet

  Yleisvaikutelma, pihan ja kasvien kunto ja pihan omaleimaisuus vaikuttavat arvosteluun. Jokainen piha arvioidaan sen omista lähtökohdista. Piha voi olla pikkuruinen tai laaja; koolla, sijainnilla tai iällä ei ole väliä, vaikeisiin olosuhteisiin tai vasta perustettu hyvin tehty piha on voittanut ennenkin.

  Kilpailun kulku

  Kilpailu käydään kesän aikana, jolloin Oma PIHA -lehden toimittajat käyvät ilmoittautumistietojen perusteella valituissa pihoissa. Niiden joukosta kilpailuraati valitsee parhaat pihat finaaliin, joka julkistetaan Oma PIHA -lehden numerossa 6/2023. Lukijat voivat osallistua äänestämällä suosikkipihaansa finalistien joukosta. Voittajapiha julkistetaan Oma PIHA -lehden numerossa 1/2024.

  Palkinnot

  Kilpailun voittaja saa 500 euron lahjakortin Viherpeukaloille ja muut finalistit 200 euron lahjakortin kukin. Kaikki, joiden pihaan tuomaristo tutustuu, saavat uuden Pihakalenterin.

  Voittajapiha 2021

  Suomen paras piha 2021 -kilpailun voitti Tiina ja Janne Nykäsen pihapiiri Muhokselta.

  TUTUSTU PIHAAN

  Voittajapiha 2019
  Katso kuvat!

  Voittajapiha 2017
  Katso video!

  Voittajapiha 2016
  Katso video!

  Voittajapiha 2015
  Katso video!

  Voittajapiha 2014
  Katso video!

  Voittajapiha 2013
  Katso video!

  Voittajapiha 2012
  Katso video!

  Voittajapiha 2011
  Katso video!